Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2019 18:49 - ВНИМАНИЕ!!! КОМУНИСТИ
Автор: koshava Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1821 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Внимание, в България на всяка крачка растат комунисти като отровни плевели. Ако ги докоснете – ставате комунисти, ако стоите до тях – ставате комунисти, ако влезете в стая, в която е имало от тях – ставате комунисти. В днешно време е много трудно да не сте комунисти, почти е невъзможно. Само най-истинските десно-сини антикомунисти могат да живеят в демокрация. Но какво е нужно, как да станем антикомунисти? – ще се запитат много, ЗНАЕМ.

За да не сте комунисти – трябва да сте били приети преди всичко в сектата на десно-сините антикомунисти, или така наречените тинк танкове и десни политически партии и НПО. Трябва да сте чиновници в тях или да сте им радикални почитатели. Трябва да уважавате и възхвалявате лидерите на демокрацията – Буш, Обама, Маккейн, Кери и всички експерти от тинк танковете в България, като Стефан Попов, Иван Кръстев, Красен Станчев, Евгений Дайнов и т.н. Трябва да сте европейци от България от Европейския съюз. Обличайте си всеки ден по нещо синьо, може и лентичка в джоба да си носите. Разбира се това не стига. За да сте официален антикомунист, трябва постоянно да търсите потенциални комунисти, да ги разкривате и нападате, да ги обвинявате в „путинисти“, да ги наричате „червени“, да ги обвинявате в това, че са на заплата в КГБ и от СССР. Трябва да обвинявате комунистите, че получават заплата от Делян Пеевски и от Станишев, и от Орешарски, понякога и от Ахмет Доган. Наложително е да желаете смъртта им, защото те са зараза, мръсно-червен вирус, вилнеещ на територията на Демократична Република България за Америка, в Европейския Съюз.

Не е само това, не се залъгвайте така лесно…

Защитавайте всички демократични ценности, като педофилията и зоофилията. Защитавайте добива на шистов газ в България. Подкрепяйте Радан Кънев и Реформаторски блок. Всичко. Каквото кажат от ЕС да знаете, че е закон за българина и трябва да се прави. ЕС е велика демократична сила под контрола на Вашингтон и може да говори и се разпорежда със съдбата на българите. Те са ни спасили от Венецуела и Уго Чавес, които искаха да ни превземат и да направят зомбита Тодор Живков и Георги Димитров, за да ни управляват пак.

„Отворено общество“ е благословено в България и трябва да ги възхвалявате и измисляте песни и стихотворения за тях. Химнът на държавата трябва да се промени незабавно с такъв, в който се споменава името господне на Сорос. Българският хелзинкски комитет (БХК) е единственият източник на истинската история на България и неговият водач и шеф, Красимир Кънев, е най-демократичния защитник на педофилите в България. Винаги вярвайте и следвайте активистите на тинк танковата мрежа – Асен Генуф, Атънас Чубануф и Рубертъ Алкалайъ, Антоан Цоневътъ (то е от третия пол) и разбира се Командира на всички десничари и свободни люде бродещи ширините на България за Америка – Иван Костов.

Трябва да знаете, че всички комунисти пречат на демокрацията на САЩ, а тази страна трябва да е олицетворението на свободата и демокрацията за всеки десно-син антикомунист, умиротворителите на света са американските власти, убийците на комунизма. САЩ е като жрицата на всичката свобода по света. Антикомунист да се наричаш, първа радост е за всеки превъзбуден десно-син демократ.

Но не се залъгвайте…

Цялата статия тук-
https://anonybulgaria.wordpress.com/2014/03/17/внимание-комунисти/comment-page-1/#comment-15907




Гласувай:
6



1. vaquero - koshava,
20.01.2019 22:14
"Наръчник за психодесни".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1746747
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031