Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2016 20:33 - Тръмп обещава да оттегли подкрепата на САЩ за ISIS
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 563 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тръмп обещава да оттегли подкрепата на САЩ за ISIS
Публикувано на 13 ноември, 2016 от Baxter Дмитрий в новини , САЩ 


image
 Новоизбраният президент на Доналд Тръмп е заявил, че на часовника си в Съединените щати ще спре поддръжката ISIS и въоръжени опозиционни групи в Сирия.


Вместо това САЩ ще работят с Русия и правителството на Сирия да се защити от ISIS и терористичните организации, които се опитват да свалят правителството на Асад.

Тръмп заяви, че докато той " не ми хареса [г-н Асад] изобщо ", той уважава суверенитета на Сирия и смята, че САЩ няма място оказване на помощ на ислямските терористи, които се опитват да свалят чуждо правителство.

сродно съдържание Тръмп казва Secret Memo доказва Обама подкрепя ISIS image ISIS Празнувайте САЩ Demise В Доналд Тръмп Victory

Аз съм имал обратен оглед на много хора по отношение на Сирия. Отношението ми се борите Сирия, Сирия се бори Изида, и вие трябва да се отървете от Isis, "той каза в петък.

Новоизбраният президент смята, укрепяване сирийското правителство Асад е най-добрият начин да се спре ислямския екстремизъм, който процъфтява в хаоса на гражданската война и заплаши западните страни.

Русия сега е напълно в съответствие със Сирия, а сега имате Иран, която се превръща в мощен, защото на нас, е приведено в съответствие със Сирия ... Сега се подкрепя бунтовниците срещу Сирия, и ние нямаме представа кои са тези хора са, " той заяви пред Wall Street Journal, позовавайки се на твърдолинейни ислямски терористи, които съставляват опозиционните редици. Ако САЩ продължава да атакува Асад, " Ние в крайна сметка борбата с Русия ", добави той.

Към днешна дата на САЩ подкрепи бунтовниците в Сирия, така логистично и финансово, заедно със съюзниците Саудитска Арабия и Катар - две държави, разкриха да бъдат в подкрепа ISIS от WikiLeaks имейли, изпратени от Хилъри Клинтън на Джон Подеста.


Тръмп смята, че по-скоро, отколкото да играят рискована игра с помощта на ислямските бунтовници като прокси войници, за да свалят чужд режим, Съединените щати трябва вместо това се фокусира върху избавяне на света на ISIS.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39750429
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031