Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2018 20:13 - Жалко, това важи и днес! Ето какво казваше баба Ванга http://bradva.bg/ за любовниците, докато беше жива
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 628 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Жалко, това важи и днес! Ето какво казваше баба Ванга за любовниците, докато беше жива Sep 21, 2018 image

 

Не се спират пред нищо, развалиха морала на земята

“Една жена ударят ли я два чужди т***ка, тя е вече боклук.”

Това е един от десетките съвети на Ванга, които тя дава приживе пред своята кръщелница Величка Ангелова в Петрич. Заветите й са насочени към всички българи с идеята те да живеят по-добре и да се пазят от грехове.

Величка събира наставленията на пророчицата и ги описва в книгата “Пророчицата Ванга.

Единствената връзка межу земята и небето”. Сега за първи път тези съвети добиват още по-голяма популярност чрез страниците на “България Днес”.

“Обичаше да ни поучава. Гневеше се на много жени, които идваха да им гледа: “Аз съм гледачка толкова години, мъж ку*вар не видох, всека втора жена е ку*ва, те развалиха морала на земята… Не се спират пред нищо, а така ли беше едно време… Момите да ходят с момчета, а не с женени. Всеки женен е нахапана пиперка.”

Тя беше против разводите, защото “страдат децата, а те са невинни”, разказва Величка Ангелова.

С мъжете и жените, които се развеждат, се отнася строго и ги нахоква: “Само на вас ли е тежък животът?! В името на децата ще се търпите, ще си отстъпвате. Децата нямат вина да страдат. Родителите са длъжни да наблюдават децата си, докато са живи. Лесно е да го родиш, но да го възпиташ… Иска се търпение”.

Ванга обичала хигиената повече от всичко и държала да се чисти в дома й както трябва, а не през пръсти.

“Жената трябва да е работлива и чистница, нокти да не носи големи, защото е гнусно да бърка в салатата с такива ръце, да се мие след всяка работа, да е прибрана, да умее да държи метлата… Учете още от малки децата да си перат гащичките, да свикват на труд, не им давайте всичко, каквото поискат. Трябва да знаят и немане. Добре е в чужди хора хляб да ядат, да бъдат самостоятелни, а не както сега – всичко на тепсия им поднасят и после уважение към родители и възрастни няма. До седмата година най да сте строги с децата, за да станат човеци…”, казва петричката врачка.

Когато някой идва при Ванга с желанието тя да му промени съдбата, пророчицата отговаря: “На всеки му е написано какво да преживее, никой освен Бог не може да промени това. Аз ако можех, щях ли да оставя Димитър да си иде толкова млад от този свят и да ме остави сама”, записва спомените си кръщелницата й Величка Ангелова и допълва, че врачката безкрайно обичала съпруга си.

Кръщелницата й е категорична, че предсказанията на Ванга се сбъдват с голяма точност.

Когато кръщаваха детето на Ели от град Рила, тя предрече, че това ще бъде първото дете, което ще се венчае в църквата, която ще бъде изградена до Рупите. Така и стана”, връща лентата назад Ангелова.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703706
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031